25. januar 2011

..

Dagen i dag har vært en trist dag for mange. Derfor vil jeg dedikere dette innlegget til alle som har mistet noen som har betydd veldig mye. Ta vare på dem som står nær, og vis at du er glad i dem. Jeg er kjempeglad for den familien jeg har, selv om jeg ikke alltid sier det.

23. januar 2011

Microhair-extensions.

I dag skal jeg ta ut extensionene mine, det skal bli herlig, det har begynt å klø så fælt i det siste. Så da blir det kjøp av clips neste gang. Da kan jeg bruke dem når jeg vil, det varer lengre, og det skader ikke håret så fælt.
De som jeg har nå er noe som er kalt microringer, det er ikke så veldig skadelig for håret. Du presser en remse med extensionhår i en liten ring med ditt eget hår og presser til slutt med en tang. Dette er enkelt og tar ikke så veldig lang tid. Ulempen med denne slags metode er at extensionen kan fort dette ut. Jeg har hatt mine i snart 2 måneder, og nesten alle punktene har falt ut, har sikkert 20 igjen, hadde 100... Jeg ser ikke ut på håret akkurat nå. Nå må jeg bare finne frem tanga og få de ut fort som svie, så tror jeg jammen meg at jeg skal ta en runde og farge håret og kure det litt, det er jo trossalt søndag, har ikke tid andre dager :)